Привітання з Днем Незалежності України!

  • 621

Шановне Всечесне духовенство всіх релігійних конфесій, депутати, члени  виконавчого комітету, старости та  працівники апарату селищної ради  ОТГ, медики та освітяни, працівники  комунальних підприємств та соціальної  сфери, приватні підприємці, керівники  підприємств, установ та організацій,  учасники АТО, воїни­-інтернаціоналісти  та ветерани ВВВ, представники  політичних партій та громадських  організацій,  місцеві ЗМІ, та усі жителі  Заболотівської об’єднаної  територіальної громади! 

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора і Днем незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім'я процвітання рідної країни.

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменням український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

Державна незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку та культурної розбудови нашої країни. За роки незалежності виросло покоління, для якого слова "свобода", "право вибору", "демократичні цінності" – не просто правові терміни, а спосіб життя. Наша держава зростає, відкриває для себе нові можливості та перспективи. Запорука державотворчого успіху - суспільна злагода, творче єднання зусиль всіх громадян вільної та незалежної України.

Тож давайте добрими справами будемо разом примножувати авторитет і могутність нашої країни, працювати на консолідацію суспільства з метою розвитку і процвітання Заболотівської селищної ради об’єднаної територіальної громади та всієї України.

Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах. Зичу вам, шановні земляки, міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра в кожній оселі.

 

 

З повагою Голова Заболотівської селищної ради

об’єднаної територіальної громади

Іван Танюк