Відбулись урочистості з нагоди Дня захисника України, Дня Українського козацтва та 580-ї річниці першої згадки про с.Ганьківці

  • 497

Фото без опису14 жовтня ми вшановуємо мужніх, сильних та патріотичних людей, які в різний час і на різних фронтах захищали незалежність нашої держави, нашу свободу та право на мирне життя.
На базі Ганьківського старостинського округу Заболотівської селищної ради ОТГ, 14 жовтня 2019 року відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України, Дня Українського козацтва та 580-ї річниці першої згадки про с.Ганьківці, в яких взяли участь голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк, пеший заступник голови Заболотівської селищної ради ОТГ Любов Ленькавьска, керуюча справами виконавчого комітету Заболотівської селищної ради ОТГ Наталія Гачка, в.о. старости Заболотівської селищної ради ОТГ, депутати селищної та обласної ради, учнівська молодь, військовослужбовці, учасники АТО та місцеві жителі.Фото без опису
Розпочалися заходи із покладання квітів до могил та пам’ятних знаків загиблим землякам – учасникам АТО . Після чого присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів-героїв, які віддали своє життя задля кращого майбутнього.
До всіх присутніх з привітальним словом звернувся голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк, який сердечно привітав з нагоди Дня захисника України, Дня Українського козацтва та з 580-ю річницею першої згадки про с.Ганьківці. «День захисника вітчизни України – свято, яке поєднує всі покоління воїнів нашого народу, зміцнює патріотизм найкращих синів і доньок нашої нації. Імена героїв назавжди ввійдуть у історію як імена переможців, цей день дорогий і близький для кожного з нас, адже впродовж багатьох років об’єднує різні покоління людей, почуття любові до рідної землі прагнення миру і волі. Сьогодні ми звертаємося за допомогою до високої покровительки Українства, Божої Матері, просячи про мир, добро і суспільну злагоду на батьківській землі, про гідне майбутнє українського народу. Після слів привітань голова селищної ради ОТГ вручив Грамоти за сумлінне, виконання військового обов’язку, мужність, вірність військовій присязі, з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України, Дня Українського козацтва та 580-ї річниці першої згадки про с.Ганьківці.Крім того дяв’ятьом військовослужбовцям Заболотівської ОТГ було передано Відзнаки Президента України за участь в АТО.
Урочистості супроводжувались творчими патріотичними виступами солістів та творчих колективів Заболотівської ОТГ.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису