Привітання голови Заболотівської селищної ради ОТГ з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля

  • 1181

 

Шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів  Заболотівської селищної ради ОТГ! Вітаю Вас із професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля. Дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість і закладаються основи здоров’я.

Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За допомогою своїх вихователів дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Професія вихователя вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи.

Щиро вітаю зі святом всіх працівників дошкільних установ, які віддають щоденно тепло своїх сердець дітям! Впевнений, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день вихованців у дитячому садку в радісний і щасливий!

Бажаю Вам міцного здоров’я та успішного втілення творчих ініціатив. Нехай професіоналізм і набутий практичний досвід допомагають вам реалізовувати сучасні програми виховної роботи з дітьми. А життя буде сповнене незгасною енергією, любов’ю вихованців, підтримкою батьків та теплотою рідних.

 

З повагою

   Голова Заболотівської

   селищної ради ОТГ                                                         Іван Танюк