Відбулись урочистості з нагоди відзначення 80-ї річниці з дня створення Заболотівського комбінату комунальних підприємств

  • 429

19 вересня 2019 року в залі засідань Заболотівської селищної ради ОТГ відбулись урочистості та святковий концерт з нагоди відзначення 80-ї річниці з дня створення Заболотівського комбінату комунальних підприємств. В даних заходах взяли участь голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк, перший заступник голови Заболотівської селищної ради ОТГ Любов Ленькавська, начальник Заболотівського ККП Іван Марусяк, голова Івано-Франківської обласної організації профспілки Зіновій Павлишин, а також колишні та теперішні працівники ККП.


За вагомий особистий внесок у розбудову та процвітання Заболотівського ККП, активну громадянську позицію та з нагоди святкування 80-ї річниці з дня створення Заболотівського ККП було відзначено подяками людей, які доклали максимум зусиль щоб дана організація розвивалася та процвітала з часу її створення.
На закінчення заходу учасники художньої самодіяльності Заболотівської ОТГ подарували присутнім святковий концерт та гарний настрій.