Відзначали свято Першого дзвоника та День знань

  • 420

Фото без опису2 вересня 2019 року у всіх навчальних закладах освіти Заболотівської селищної ради ОТГ відзначали свято Першого дзвоника та День знань.

Керівництво селищної ради ОТГ, начальники відділів взяли участь в святі першого дзвоника в різних навчальних закладах ОТГ. Голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк привітав з Днем знань учнів, вчителів, батьків Заболотівського, Троїцького та Іллінецького ліцеїв. В своїх виступах Іван Дмитрович побажав в новому навчальному році учням приємних вражень, яскравих та нових відкриттів, а педагогам старанних і талановитих учнів, терпіння і витримки у такій нелегкій професії — учитель. Також голова селищної ради ОТГ зазначив, що селищна рада ОТГ приділяє значну увагу розвитку галузі освіти ОТГ. Пообіцяв присутнім на заході подальшу підтримку з боку селищної влади в напрямку розвитку освітньої галузі і зокрема підтримку та матеріально-технічне забезпечення.Фото без опису

У всіх навчальних закладах освіти Заболотівської ОТГ урочисті лінійки розпочинались та закінчувалися внесенням Державного Прапору України під звуки Державного гімну. Після завершення урочистої частини відбувся перший урок «Від проголошення незалежності – до нової України».

 

Фото без опису