Інспектування готовності закладів освіти Заболотівської селищної ради ОТГ до нового навчального року

  • 539

Фото без описуГолова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк спільно з першим заступником селищної ради ОТГ Любов’ю Ленькавською, начальником відділу освіти селищної ради ОТГ Тамарою Стеф’юк здійснили об’їзд закладів освіти Заболотівської ОТГ щодо перевірки готовності до початку 2019-2020 навчального року.
Комісія оглянула приміщення закладів, пришкільні території, харчоблоки, котельні, ознайомилася з навчальними планами роботи. В ході перевірки особлива увага була приділена питанням облаштування перших класів, відповідно до вимог «Нової української школи».
Практично усі навчальні та виховні заклади продемонстрували належну готовність до нового навчального року. На момент перевірки в Тростянецькій гімназії комісією було виявлено незадовільний стан шкільних приміщень на які було вказано керівнику даного закладу для подальшого їх усунення. 
Працівникам закладів разом з батьками та спонсорами вдалося виконати значний обсяг робіт та створити комфортні умови для навчання школярів і виховання дошкільнят.
З висновку комісії випливає, що всі загальноосвітні і дошкільні навчальні заклади в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для здійснення навчально-виховного процесу у новому навчальному році.
Голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк аналізуючи підсумки об’їзду, окреслив ті проблемні питання, які потрібно вирішити кожному навчальному закладу та зауважив, що наразі необхідно зосередити всі зусилля на завершенні створення належних умов для першокласників. Він наголосив, що на сьогодні створення нового освітнього простору з урахуванням комфортних умов та впровадження інноваційних підходів у навчанні є одним із найбільш важливих завдань під час втілення концепції нової української школи, аби навчально-виховний процес проходив максимально продуктивно.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису