Відбулись урочисті заходи, присвячені Дню Державного Прапора та 28-ій річниці Незалежності України

  • 560

Фото без опису24 серпня 2019 року у селищі Заболотів біля пам’ятника Слава Героям України відбулись урочисті заходи, присвячені Дню Державного Прапора та 28-ій річниці Незалежності України.
На початку урочистостей у виконанні духового оркестру Заболотівського СБК велично лунали патріотичні музичні композиції.
Голова Заболотівської селищної ради об’єднаної територіальної громади Іван Танюк звернувся до громади з вітальним словом побажавши всім гостям свята здоров’я і щастя, благополуччя і добробуту, життєвих удач і творчих успіхів в ім’я слави України та її працьовитого народу. Фото без опису

Після чого провів урочисте нагородження грамотами посадових осіб місцевого самоврядування, депутатський корпус, виконавчий комітет Заболотівської  ОТГ, учасників АТО та ООС, з нагоди відзначення 28-річниці Незалежності України за сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість обраній справі, активну громадянську та життєву позицію. З вітальним словом та Божим благословенням  з нагоди свята виступили УПЦ – о.Роман Близнюк  та УГКЦ – о.Захар Михасюта.

Голова Спілки ветеранів АТО Снятина та Снятинського району Василь Жовтяк вручив голові Заболотівської селищної ради ОТГ Танюку Івану Дмитровичу Подяку за активну життєву позицію, громадську діяльність, високий професіоналізм, вміння працювати з людьми та вагомий особистий внесок у справу надання допомоги захисникам України, військовослужбовцям, волонтерам ветеранам учасникам бойових дій, які брали участь в зоні АТО та ООСФото без опису

 

Після урочистої частини відбувся святковий концерт на новозбудованій сцені в парку ім.Героям Майдану в селищі Заболотів за участі аматорських народних колективів та талановитої молоді Заболотівської ОТГ.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису