Звітний концерт Заболотівської дитячої музичної школи

  • 470

Фото без опису12 травня 2019 року у стінах Заболотівського будинку  культури прозвучала насичена музична програма. Із творчим звітом виступили учні та вчителі Заболотівської дитячої музичної школи. Святкова зала зібрала величезну кількість гостей, серед яких батьки та  друзі вихованців закладу та поціновувачі музичного мистецтва.

Під час дійства глядачі мали можливість оцінити талановитість учнів та учителів школи, котрі приготували для гостей безліч номерів. Серед виконаних творів звучала класика, українські народні та сучасні світові мелодії. Кожен виступ супроводжувався бурхливими оплесками та приємними емоціями глядачів.     

Після завершення концертної програми з вітальним словом до присутніх звернулася перший заступник голови Заболотівської селищної ради Любов Ленькавська яка подякувала педагогам закладу за щоденну роботу із талановитими дітьми, що приносить чудові результати, а також батькам, які підтримують прагнення дітей займатися музикою. Та від імені голови Заболотівської селищної ради ОТГ  Івана Танюка і  від себе особисто  привітала всіх присутніх в залі хто носить величне ім’я “мама” з світлим та чудовим святом Днем матері.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису