Нарада керівників навчальних закладів освіти Заболотівської селищної ради ОТГ

  • 545

10 травня  2019 року відбулась нарада керівників  навчальних закладів освіти Заболотівської селищної ради ОТГ. На нараду була запрошена перший заступник голови селищної ради ОТГ Ленькавська Любов Василівна. З порядком денним наради керівників ознайомила начальник відділу освіти молоді та спорту селищної ради ОТГ Стеф'юк Тамара Мирославівна.

  Перший заступник голови ОТГ Ленькавська Любов Василівна у своєму виступі особливу увагу звернула на підготовку та проведення ремонтних робіт у навчальних закладах до нового навчального року.

    Так, інспектор з питань освіти Тимофійчук Микола Степанович детально зупинився на підсумках стану навчально-виховного процесу в навчальних закладах, організоване завершення 2018/2019 навчального року, проведення ДПА в навчальних закладах ОТГ та підготовці і проведенні ЗНО – 2019 р.

      Про формування замовлень на курси підвищення кваліфікації педпрацівників на 2020- 2021 навчальний рік керівників проінформувала начальник відділу освіти Стеф’юк Тамара Мирославівна.

     На  питаннях  дотримання правил безпеки життєдіяльності в літній період та порядок організації екскурсійних поїздок дітей навчальних закладів ОТГ зупинилася інспектор відділу освіти Німчук Оксана Василівна.

      Підсумки наради та завдання на успішне закінчення навчального року провела керівник відділу освіти Тамара Стеф'юк.