Великоднє вітання Голови Заболотівської селищної ради об’єднаної територіальної громади Івана Танюка

  • 468

Фото без описуУ ці святі Пасхальні дні щиро вітаю Всечеснедуховенство всіх релігійних конфесій, депутатів, членів виконавчого комітету, старостів та працівників апарату селищної ради ОТГ, медиків та освітян, працівників комунальних підприємств та соціальної сфери,  приватних підприємців, керівників підприємств,установ та організацій, учасників АТО, воїнів-інтернаціоналістів та ветеранів ВВВ, представників політичних партій та громадських організацій,  місцевих ЗМІ, та усіх жителів Заболотівськоїоб’єднаної територіальноїгромади!
Нехай радість Пасхальних свят увійде у кожний дім, кожну родину, наповнить наші душі та серця найсвітлішими духовними скарбами: любов’ю, співчуттям і терпимістю.

Великдень нагадує нам про взаємне прощення, коли потрібно забути образи і негаразди, щоб розпочати новий день з відкритою душею та чистим сумлінням. Ми маємо повернути у наше життя гідність, братерство, а головне – повагу один до одного. Це буде кращим свідченням нашої відданості заповідям Христовим, нашої віри у неминучу перемогу добра над злом.

Тож у торжестві Великоднього вітання бажаю, щоб Ваше життя було чистим, як Святий Благодатний вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка. Міцного здоров’я, душевної чистоти, гармонії, миру, спокою та непохитної віри у завтрашній день!

Нехай переможний дух надії, всепрощення і надалі супроводжує Вас та Ваші родини, дає сил, енергії, наснаги для добрих і корисних справ задля процвітання нашої громади та рідної України.

                        Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

З повагою

Голова Заболотівської

селищної ради   ОТГ                                                                       Іван Танюк