Шановні жінки Заболотівської об’єднаної територіальної громади ! Сердечно вітаю вас із прекрасним святом – Міжнародним жіночим днем!

  • 516

Фото без описуШановні жінки Заболотівської об’єднаної територіальної громади !

Сердечно вітаю вас із прекрасним святом – Міжнародним жіночим днем!

                        

Ви відчуваєте, як відступає холод, повертається весна? Наблизилося перше весняне свято, і дуже символічно, що воно присвячене саме Вам, жінкам, і осяяне чарівністю жіночності. Це свято пробудження природи, а саме жіночим покликанням є дарувати життя і наповнювати його високим змістом любові, добра і краси.

Жінка-мати, охоронниця сімейного вогнища, улюблена і вірна супутниця-дружина, сестра, бабуся, подруга – всі ці статуси важать багато для кожної людини у суспільстві. А людина, як відомо, істота суспільна. Жінка – уособлення затишку, роду, продовження життя. І свято 8 Березня є символом сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. Ми схиляємось перед вашим головним талантом – віддавати найкращі якості близьким людям. Саме ви оточуєте близьких людей любов'ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов'язані з роботою і родиною, даруєте їм спокій і щастя. Ви не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом, надихаючи на подвиги, творчість, працю. Заради вас, в ім'я вашого щастя і любові відбуваються і великі діяння, і повсякденні справи.

Сьогодні Ви, жінки, берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашої ОТГ і всієї країни. Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований.

Шануймо жінок, друзі. Даруймо їм привітання, квіти, увагу і не тільки на 8 березня. Зробімо їх життя комфортнішим, зручнішим, сповненим любові та радості. Зробімо їх життя щасливішим. Хіба не в цьому мета свідомого існування людини – робити життя того, кого цінуєш – кращим?

Без жінки уявити наш світ неможливо. І він – цей світ – у якому є жінка – прекрасний. Тому за всіх часів найтепліші слова були присвячені саме жінці.

            У це чудове свято від усієї душі бажаємо Вам щастя та здоров’я. Нехай там, де ви з'являєтеся, розцвітають усмішки і лунають компліменти. Нехай весна живе у вашому серці щодня.

 

 Низький уклін вам, дорогі Жінки!

 

З повагою

 

Голова Заболотівської

селищної ради ОТГ                                               Іван Танюк