В Заболотівській ОТГ відзначили 30-ту річницю з Дня виведення військ з Афганістану

  • 562

14 лютого 2019 році в селищі Заболотів відбулись урочисті заходи з нагоди 30 – ї річниці з дня виведення військ з Афганістану. Участь у даному заході взяли голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк, перший заступник голови селищної ради ОТГ Любов Ленькавська,  заступник голови селищної ради ОТГ Павло Книш працівники апарату селищної ради ОТГ, воїни-інтернаціоналісти, члени сімей загиблого воїна-афганця, громадськість ОТГ та учнівська молодь.

Розпочалися урочистості відправою поминальної панахиди біля пам’ятника загиблому воїну-інтернаціоналісту Сергію Богданову на подвір’ї Заболотівського ліцею. Після чого в приміщенні Заболотівської селищної ради відбулись урочисті збори та святковий концерт який підготували вихованців та вчителів Заболотівського ліцею. 

Із побажаннями добра і здоров’я, мирного неба звернулися до присутніх голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк та голова  РО спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Іван Пирогов.

За хоробрість і відвагу, високу громадянську відповідальність медаллю "30 РОКІВ З ДНЯ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ" відзначено усіх присутніх воїнів-інтернаціоналістів Заболотівської ОТГ. По закінченню зібрання  вшановано пам’ять загиблих та померлих хвилиною мовчання.