Начальник відділу освіти Заболотівської селищної ради ОТГ відвідала Заболотівський ЦДЮТ

  • 1197

Цього тижня до Заболотівського центру дитячої та юнацької творчості завітала начальник відділу освіти Заболотівської селищної ради ОТГ Тамара Мирославівна Стеф'юк. Керівник освіти зустрілася з колективом позашкільного закладу, де ознайомилася із роботою керівництва та керівників гуртків.

Зокрема з директором було обговорено подальшу роботу у 2 семестрі поточного навчального року. Тамара Мирославівна у консультативно-організаційній розмові наголосила на основних моментах:

- при плануванні потрібно враховувати нормативні документи та навчально-виховні рекомендації Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України;

- будь-якого роду конкурси, змагання, що проводяться поза межами закладу, узгоджувати із відділом освіти та селищною радою; оформлювати відповідні накази;

- активно висвітлювати роботу закладу на сайті громади, у місцевих ЗМІ.

Також Тамара Мирославівна довела до відома про семінари керівників гуртків та наради директорів, які проводитиме Обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді, вказала на календарні терміни.

Відвідала начальник освіти гурток "В'язання гачком" (керівник Бучка Марія Дмитрівна). Переглянувши методичні матеріали керівника гуртка, ведення журналу, відвідування, Тамара Мирославівна зауважили, що гурток активно працює і показує високі результати на конкурсах різних рівнів. На занятті діти здійснювали підготовку до свята Валентина, виготовляючи різноманітні сувеніри. Марія Дмитрівна розповіла керівництву, що гуртківці активно готуються до районного конкурсу "Знай і люби свій рідний край", у якому щорічно посідають призові місця не тільки у районі, а й у області.

У ході розмови висловлювалися побажання у покращенні технічно-матеріальної бази.

Наприкінці інспекції, Тамара Мирославівна надала методичні рекомендації та поради керівнику гуртка та висловила побажання успіхів у подальшій творчій праці.