Голова Заболотівської селищної ради об’єднаної територіальної громади Іван Танюк провів оперативну нараду

  • 583

04 лютого 2019  року голова Заболотівської селищної ради об’єднаної територіальної громади Іван Танюк провів оперативну нараду, за участю першого заступника голови селищної ради Любові Ленькавської, заступника голови селищної ради Павла Книша, в.о. старост, начальників відділів виконавчого апарату селищної ради, керівників установ і організацій Заболотівської громади.

У ході наради було підведно підсумки роботу за тиждень, що минув. Розглянуто ряд актуальних питань, зокрема: про організацію та святкування 30-ої річниці виведення військ з Афганістану, про реалізацію проекту по відкриттю ЦНАПу в Заболотівській ОТГ, про проведення переговорів з керівництвом АВЕ-Коломия, щодо вивозу сміття; про проведення звітів в.о. старостами за 2017-2018 роки; про написання проектів на 2019 рік; дотримання температурного режиму в освітніх закладах;  надання адміністративних та соціальних послуг щодо забезпечення життєдіяльності громади.

Головою селищної ради ОТГ було надано ряд доручень начальникам відділів виконавчого апарату, керівникам установ та організацій Заболотівської громади.