Привітання голови Заболотівської селищної ради ОТГ з Новим роком та Різдвом Христовим!

  • 2757

Фото без описуШановні священнослужителі усіх релігійних конфесій, депутати, члени виконавчого комітету, старости та працівники апарату селищної ради ОТГ, медики та освітяни, працівники культури, комунальних підприємств та соціальної сфери,  приватні підприємці, керівники підприємств, установ та організацій, учасники АТО, воїни-інтернаціоналісти та ветерани ВВВ, представники політичних партій та громадських організацій,  місцеві ЗМІ,  та усі жителі Заболотівської об’єднаної  територіальної громади!
    Сердечно вітаю  Вас
зі світлими і радісними святами – з  Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає був непростим, ми з гідністю витримали усі випробування, разом плідно працювали заради кращого майбутнього нашої Заболотівської об’єднаної територіальної громади, яка нещодавно відзначила тільки першу річницю свого існування. Маю надію, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє, вірю, що спільними зусиллями ми збудуємо європейську державу.

У переддень Нового 2019 року та на передодні Різдвяних свят хочу побажати всім миру, злагоди та віри, віри в себе, у людей, в процвітання нашого краю, всієї України. Віри в те, що будь-яке добре починання, яке робиться від щирого серця, буде успішним. Адже тільки  разом ми збережемо все краще, що маємо та спільними зусиллями досягнемо успіхів.

Нехай рік, що наступає, стане сприятливим для втілення всіх благих справ на користь нашої ОТГ, принесе стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще.

Бажаю усім міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, та Божого благословення, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги! Нехай у Новий рік в усіх нас будуть  чисті помисли, наповнені добрими справами, вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких.

 

 

 

З повагою

      Голова Заболотівської

       селищної ради ОТГ                                                                                   Іван Танюк