Урочистості до Дня місцевого самоврядування та І-ї річниці створення Заболотівської селищної ради ОТГ

  • 745

Фото без описуМісцеве самоврядування – це найбільш наближена до людей ланка влади. Саме до представників місцевого самоврядування, йдуть люди зі своїми проблемами, надіями та сподіваннями. І саме від їхнього професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності залежить добробут та майбутнє кожної територіальної громади.

7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. З нагоди цього свята та у зв’язку із першою річницею створення Заболотівської селищної ради ОТГ в Заболотівському селищному будинку культури відбулись урочисті збори та святковий концерт, в яких взяли участь керівництво селищної влади, депутати, члени виконавчого комітету, старости, ветерани органів місцевого самоврядування, працівники виконавчого апарату Заболотівської селищної ради ОТГ.

З вітальною промовою до присутніх звернувся голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк. У своєму виступі Іван Дмитрович зазначив, що за перший рік роботи  об’єднаної територіальної громади зроблено чимало, на сьогодні залишається ще дуже багато невирішених питань але, незважаючи на труднощі, Заболотівська ОТГ має всі шанси для розвитку, збагачення і утвердження.

Щирі вітання з побажаннями міцного здоров’я, щастя, наснаги надійшли від голови селищної ради ОТГ усім, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її добробут та інтереси. Свої слова глибокої шани та поваги висловив ветеранам органів місцевого самоврядування.

Кращих представників місцевого самоврядування нагороджено почесними грамотами та подяками. Завершенням урочистого заходу став святковий концерт, який підготували аматори та учасники художньої самодіяльності Заболотівської ОТГ. 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису