Урочисте відкриття дитячого садочка «Сонечко» у селі Рудники

  • 1436

14 листопада 2018 року, в селі Рудники Заболотівської ОТГ вирувало справжнє свято – відкриття дошкільного підрозділу Рудниківського ліцею «Сонечко». Ця довгоочікувана подія стала незабутнім святом для дітвори та їх батьків. Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості і подарунки – все говорило про те, наскільки значимо відкриття дитячого садка для жителів села.

 

На урочисте відкриття садочка  завітали голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк, в.о. старости Рудниківського старостинського округу Микола Абрам’юк, начальник відділу освіти Заболотівської ОТГ Тамара Стеф’юк, депутати селищної та обласної ради.  

 

 

З вітаннями і подарунками приїхав привітати громаду зі святом і заступник голови Івано-Франківської ОДА Кобилянський Богдан Михайлович, який  подарував ноутбук для потреб дитячого садка.

 

Відкриття садочку стало справжньою подією для молодої Заболотівської об’єднаної територіальної громади. Про це говорив і селищний голова Іван Танюк.

«Хоч нашій громаді всього лише рік, та здобутків у нас багато. Завдяки плідній співпраці селищної ради, місцевих та обласних депутатів, меценатів та спонсорів ми досягаємо поставлених цілей. І на цьому зупинятися ми не будемо. Усі ремонтні роботи, закупівля усього необхідного інвентаря для повноцінного функціонування дитячого садка здійснювалося виключно за спонсорські кошти не байдужих та активних жителів Заболотівської ОТГ» – наголосив Іван Танюк.

 

За давньою українською традицією підчас відкриття приміщення дитячого садочку освятив священик УПЦ КП о. Степан Гуменяк. Дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишними дитячими кімнатами.

 

Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже 40 діток отримали свій „дім радості”, де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.

Громада села Рудники висловлює  щиру подяку:

Танюку Івану Дмитровичу - селищному голові Заболотівської ОТГ за великі зусилля, які приклав, саме завдяки його працелюбності, наполегливості, організаторським здібностям, принциповості та бажанню покращити якість освіти у громаді було відкрито дитячий садочок «Сонечко» з нагоди цієї події голова ОТГ від себе особисто подарував мойку;

Тимофійчуку Богдану Володимировичу – депутату обласної ради, який виділив кошти на капітальний ремонт приміщенні Рудниківського ліцею для дошкільного підрозділу;

Грицюку Дмитру Онуфрійовичу депутату обласної ради за придбання пральної машини та бойлера;

ТОВ «Паровик» (директор Сморжанюк І.М.) за придбання сантехніки;

Мельничуку Миколі Івановичу депутату селищної ради по Рудниківському старостинському окрузі за придбання перегородки та кулєра

Брошко Наталії Іванівні депутату селищної ради по Рудниківському старостинському окрузі за придбання музичних колонок

Новоприйнятим працівникам, що придбали посуд.