Творчий звіт Ганьківськогостаростинського округу В Заболотівському селищному будинку культури

  • 632

В теплу,сонячну недільну днину 7 жовтня 2018 року до Заболотівського селищного    будинку культури із своїм творчим звітом завітали самодіяльні аматори Ганьківськогостаростинського округу. Гостей зустрів радник Голови Заболотівської селищної ради ОТГ з питань культури Василь Гаврилюк, який урочисто привітав в.о. старости Ганьківськогостаростинського округу Василя Шияна та аматорів хлібом і  сіллю та побажав їм творчих успіхів. Після чого отець Захар Михасюта поблагословив всіх гостей на добрі справи.

   Концертну програму,яка присвячена 150-ти річчю “Просвіти” ім..Т.Г.Шевченка, розпочав жіночий хоровий колектив під акомпанемент в.о. старости Василя Шияна. В доробку цього колективу – багато народних пісенних творів, переважає місцевий фольклор. Глядачів вразив і народний сценічний одяг хористів, за що вони були нагороджені бурхливими оплесками. Багато овацій отримала і талановити гумористка Оксана Стецик, яка гуморесками Життя провчило , та Сватидо сліз розсмішила глядачів.

    Свій талант і високу виконавську майстерність продемонстрували молоді солісти Дмитро Дмитрунець,  Василь Савчук, Михайло Франчук, Тетяна Ступарик, Лідія Жураківська, Михайло та Христина Жураківські, Анна Кисилиця.

     Також для жителів с-щаЗаболотів була представлена художня виставка молодої, талановитої художниці Ганьківськогостаростинського округ Надії Савчук-Гнатишин.

    Із заключним словом виступив радник голови Заболотівської ОТГ з питань культури Василь Гаврилюк та поет, письменник, головарайонного товариства  “Просвіта”  Мирослав Попадюк, які дали високу оцінку виконавській майстерності аматорам Ганьківськогостаростинського округу і подякували в.о.старости Василю Шияну та завідувачу Ганьківським сільським клубом Людмилі Дмитришин за належну підготовку творчого звіту і побажали подальших творчих успіхів.