До Заболотівської громади – з медалями!

  • 667

Фото без опису12 серпня у Снятині проходили фінальні районні змагання «Краще спортивне село України». Узяли участь у турнірі і спортсмени Заболотівської об’єднаної територіальної громади, а саме команди Іллінців та Заболотова. Хлопці  і дівчата мали змогу позмагатися у таких видах спорту: гиря, підтягування, дартс, стрільба, шахи, шашки, волейбол.

У підсумку недільних спортивних баталій Заболотів та Іллінці маю значні здобутки, а саме Заболотів у командному заліку: ІІ місце – волейбол, ІІ місце – шашки, ІІІ місце – гиря, ІІІ місце – підтягування на перекладині; Іллінці – І місце – шахи; І місце – шашки.

Також отримали відзнаки і кращі гравці та призери змагань: Юрій Кузик (Іллінці) – І місце  в шахах і дартсі; Роксолана Вакалюк (Заболотів) – ІІ місце – шашки, ІІІ місце – дартс і стрільба; Олег Куравський (Іллінці) – ІІІ місце – стрільба, І місце – шашки. Кращий зв’язуючий у волейболі – Володимир Негрич (Заболотів). Переможці та призери отримали кубки, медалі та почесні грамоти від голови районної ради Івана Михайловича Угрина.

Районний відбірковий турнір щороку демонструє високі спортивні досягнення, силу духу покутських спортсменів, які в подальшому будуть захищати не тільки честь нашої району, але й усієї області. Бо «у здорову тілі здоровий дух»!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису