Лідер читання-2018

  • 1252

Фото без опису12 червня у бібліотеці для дітей смт.Заболотів проводився I тур Всеукраїнського конкурсу "Лідер читання". У конкурсі взяли участь читачі 7-9 класів бібліотек Заболотівської селищної ради ОТГ.

Конкурс зібрав в стінах дитячої книгозбірні тих дітей, для яких книга є не тільки джерелом знань, а й другом і помічником, який порадить, збадьорить, навчить.

Головна мета Конкурсу полягає у стимулюванні до розробки та впровадження у бібліотеках для дітей власних програм популяризації дитячого читання та залученні до участі в них читачів, а також у розвитку зацікавленості дітей до книги.

Привітати учасників конкурсу були запрошені керуюча  справами виконавчого комітету Заболотівської селищної ради ОТГ Наталія  Іванівна Гачка, радник голови з питань культури Заболотівської селищної ради ОТГ Василь Степанович Гаврилюк,  інспектор з питань культури, національностей та релігії Віра Юріївна Андрійчук, координатор роботи бібліотек дорослого відділення Людмила Петрівна Грицик та поет, педагог, просвітянин Мирослав Петрович Попадюк. На розгляд журі конкурсанти

представили не тільки свої знання у літературі, але й презентували власні мультимедійні проекти.

Переможцем місцевого туру конкурсу "Лідер читання" став читач бібліотеки с.Шевченкове Васільєв Василь, який був нагороджений грамотою та подарунком, зазначимо, що переможець візьме участь у II етапі обласного туру Всеукраїнського конкурсу "Лідер читання", що відбудеться в обласній бібліотеці для дітей м. Івано-Франківськ.

Не залишились без нагород і інші конкурсанти, вони отримали грамоти за участь у I турі Всеукраїнського конкурсу "Лідер читання", книги, солодкі призи, а також гарні подарунки від Мирослава Попадюка - книги.

І хоч будь-який конкурс завжди передбачає елемент змагання і визначення переможця, проте задоволення отримали всі учасники, бо це нові враження, цікаві знайомства і, звичайно ж, набуття досвіду та уміння продемонструвати свою ерудицію та знання.

Бажаємо нашим конкурсантам  успіхів, і надалі залишатися активними читачами бібліотек та сміливо іти до  перемоги!

Читати знову модно! Читати – це круто! - ось такий девіз юних читачів.

Фото без опису

Фото без опису