Привітання голови Заболотівської селищної ради ОТГ Івана Дмитровича Танюка з Днем пожежної охорони! Шановні вогнеборці Заболотівської ОТГ!

  • 626

Фото без описуВи обрали одну з найблагородніших, найскладніших професій, покликану боротися із найнебезпечнішою стихією – вогнем, ризикувати власним життям, кидаючись у горнило полум’я.

За першим сигналом про небезпеку ви, не вагаючись, відправляєтесь туди, де виникає екстремальна ситуація, де потрібно зупинити вогневу стихію, врятувати життя людей, їхнє майно.

Працівники пожежної охорони в найбільш складних ситуаціях завжди виявляють високі моральні якості, професіоналізм, мужність і особисту дисципліну. Тож у пожежники йдуть тільки ті, кому властиві такі якості, як самовідданість, постійна готовність прийти на допомогу, здатність до самопожертви.

Бажаю вам у свято сильних і відважних людей простого щастя і тихої радості земної. Низький уклін за вашу нелегку працю, за готовність прийти на допомогу, героїзм і відвагу! Нехай злагода та достаток завжди панують у ваших оселях, а ваша праця сторицею повертається вам здоров'ям, любов’ю та добром! 

Бажаю усім, хто присвятив своє життя професії вогнеборця, життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України!

 

Голова Заболотівської

селищної ради ОТГ                                                       Іван Танюк