Звіт народного депутата України Юрія Солов’я

  • 1025

Фото без опису11 квітня 2018 року в залі засідань Заболотівської селищної ради ОТГ відбувся звіт народного депу­тата України Юрія Солов’я перед жителями Заболотівської об’єднаної територіальної громади.

На початку зустрічі в урочистій обстановці Юрій Соловей вручив голові Заболотівської селищної ради ОТГ Івану Танюку найвищу державну відзнаку Верховної Ради України - Грамоту «За заслуги перед Українським народом».

У своєму виступі народний депутат прозвітував про свою діяльність у Верховній Раді України за 2017 рік, згадав про прийняті законо­проекти та постанови.

Серед законопроектів, що вже вступили в дію - зменшення ак­цизу на закупівлю вживаних автомобілів, розщеплення ренти з видобутку нафти і газу, збільшення коштів на ремонти доріг та ін.

Серед присутніх були керівництво ОТГ, працівники апарату селищної ради ОТГ, керівники установ та організацій ОТГ, депутати та виконавчий комітет селищної ради ОТГ, старости, представники політичних партій, громадських організацій та жителі Заболотівської ОТГ.

Головними пріоритетними напрямками народний депутат України Юрій Соловей назвав  ремонт доріг, розвиток медицини та освіти.

 «У 2018 році наша команда не збирається зупинятись. Я маю надію, що цей рік буде роком політичної стабільності і роком, який дозволить закласти фундамент для економічного зростання» - зазначив Юрій Соловей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису