Голова Заболотівської громади провів нараду з керівниками закладів освіти ОТГ

  • 630

29 березня відбулась нарада із керівниками закладів освіти Заболотівської об’єднаної територіальної громади, на якій були присутні керівники загальноосвітніх шкіл та навчально-виховних комплексів громади та директори закладів дошкільної освіти.

Нараду проводив голова селищної ради об’єднаної територіальної громади Іван Танюк, також в нараді взяли участь перший заступник голови селищної ради ОТГ Любов Ленькавська та начальник відділу освіти, молоді та спорту ОТГ Галина Лукащук.

Іван Дмитрович окреслив коло проблем, які є актуальними для освітянської галузі Заболотівської ОТГ. Зазначив, що потрібно спільно працювати над вирішенням проблем, професійно та старанно виконувати свої посадові обов’язки. Закликав директорів спокійно, без паніки, спільно з відділом освіти, молоді та спорту Заболотівської ОТГ вирішувати нагальні питання.

Голова громади також наголосив, що основною метою на цей рік для сфери освіти – максимально впровадити енергозберігаючі технології при одночасному підвищенні якості освітніх послуг. Зокрема керівникам закладів освіти дано доручення здійснювати особистий контроль за використання електро-тепло-газопостачання та проводити записи перевірки лічильників з метою недопущення перерозтрат коштів ОТГ.

Разом з тим, голова селищної ради ОТГ Іван Танюк особливу увагу зосередив на питанні організації шкільного харчування дітей, щоб уникнути недобросовісного приготування їжі працівники кухні та директори шкіл мають постійно контролювати роботу приватних підприємців, які здійснюють свою діяльність в школах громади щодо належного харчування та роботу шкільних харчоблоків. 

За результатами зустрічі були визначені основні напрями подальшої роботи.