В Заболотівській ОТГ провели виїзне засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики

  • 628

Фото без опису27 березня 2018 року Заболотівську об’єднану територіальну громаду з робочим візитом відвідали перший заступник голови обласної ради Василь Гладій, заступник голови облдержадміністрації Богдан Кобилянський, в.о. директора департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації Віталій Яворський, голова постійної депутатської комісії з питань охорони здоров'я Івано-Франківської обласної ради Манолій Піцуряк, які спільно із головою Заболотівської ОТГ Іваном Танюком на базі обласного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю (повнолітніх) та дітей «Лелеченя», що в селищі Заболотів провели виїзне засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики.  

Керівник даного закладу Лавриненко Лілія Амброзіївна коротко ознайомила присутніх з роботою центра, розповіла, що заклад спеціалізується на реабілітації дітей з вадами опорно-рухового апарату, ураженням центральної нервової системи та змішаними вадами. Наголосила, що з дітьми працюють висококваліфіковані спеціалісти: лікар-невролог, лікар - педіатр, фахівець з фізичної реабілітації, масажисти, психолог, логопед, дефектолог та вчителі - реабілітологи. Також, Лілія Амброзіївна звернулась до обласного керівництва з проханням допомогти в придбанні спеціалізованого мікроавтобуса для перевезення дітей-інвалідів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису