Голова селищної ради ОТГ провів оперативну робочу нараду

  • 666

Фото без опису5 березня 2018 року голова селищної ради об’єднаної територіальної громади Іван Танюк провів  чергову оперативну нараду за участю в.о. старост ОТГ, начальників відділів виконавчого апарату селищної ради, керівників установ та організацій Заболотівської громади.

У ході наради було підведено підсумки роботи за тиждень, що минув. Розглянуто ряд питань щодо розвитку освіти, медицини та культури в об’єднаній територіальній громаді. "Сьогодні є можливості на державному, регіональному та місцевому рівнях поліпшити умови проживання мешканців нашої ОТГ. Для цього існують проекти, в яких селищна громада та старости ОТГ можуть взяти активну участь, - зазначив голова селищної ради об’єднаної територіальної громади Іван Танюк". Наше основне завдання – тримати це питання на контролі, відстежувати напрями, за якими можна реалізувати свої проекти.

Одним із головних питань на яке акцентував увагу голова громади це питання користування пільгами, передбачені для дітей учасників АТО. Іван Дмитрович наголосив, що відповідно до  Законів України «Про поліпшення матеріального становища учасників бойових дій та інвалідів війни», «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» передбачено, що діти учасників АТО звільнені від плати за заняття в гуртках, секціях. Крім того, діти учасників АТО, які є вихованцями дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Заболотівської громади мають право безоплатно відвідувати атракціони, вистави та інші розважальні заходи які надаються на платній основі організаторами заходів у навчальних закладах ОТГ.

Головою ОТГ було надано ряд доручень начальникам відділів виконавчого апарату, керівникам установ та організацій Заболотівської громади.