У Ганьківцях розпочав роботу дитячий садочок

  • 830

Фото без опису20 лютого 2018 року робоча група на чолі з головою Заболотівської селищної ради об’єднаної територіальної громади Іваном Танюком та інспектором з питань дошкільної освіти відділу освіти, молоді та спорту ОТГ Оксаною Німчук здійснили виїзд у с. Ганьківці на урочисту довгоочікувану подію де відповідно до розпорядження селищного голови ОТГ з 21 лютого 2018 розпочав роботу дошкільний підрозділ Ганьківської школи Заболотівської селищної ради об’єднаної територіальної громади.

Громада села Ганьківці та прилеглих сіл вдячні за великі зусилля, які приклали голова селищної ради ОТГ Іван Танюк, в.о. старости Ганьківського старостинського округу Василь Шиян, депутат Заболотівської селищної ради ОТГ Василь Жураківський для початку роботи та повноцінного функціонування нового дитячого садочку у селі Ганьківці. Саме завдяки наполегливості, принциповості та бажанню покращити якість освіти у громаді Іваном Танюком виділено кошти на обладнання для харчоблоку, придбання побутової техніки, господарських товарів та іншого інвентаря для належної роботи дитячого садочка на суму 17 тис. грн.

Крім того, голова Заболотівської громади Іван Танюк особисто, за власні кошти, придбав та вручив директору дошкільного підрозділу Ганьківської школи Григорію Ступарику, речі першої необхідності, а саме: дві великі та чотири малі каструлі, чотири миски, сушку для одягу та гладильну дошку.

В даному закладі відкрито дві групи на 50 місць.