Конкурс поезії Тараса Шевченка у Заболотівській ОТГ

  • 827

Фото без опису4 березня у приміщенні Заболотівського будинку культури вперше в ОТГ пройшов конкурс декламування поезії Тараса Шевченка. Участь взяли представники загальноосвітініх закладів та будинків культури усіх населених пунктів об’єднаної територіальної громади, а це майже 30 учасників.

Розпочалася конкурсна програма з представлення високоповажного журі:  Мирослава Попадюка – письменника, громадського діяча; Галини Лукащук – начальника відділу освіти, молоді та спорту Заболотівської ОТГ; Василя Гаврилюка - радника голови ОТГ; Роксолани Вакалюк – директора Заболотівського будинку школяра, неодноразового переможця  конкурсів читців поезії Т.Шевченка, Людмили Грицик – завідувача бібліотекою для дорослих смт. Заболотів, методиста відділу культури ОТГ; Василя Микитюка – патріота та громадського діяча Заболотова. До присутніх звернулись голова просвіти М. Попадюк та директор Заболотівського БШ – Р.Вакалюк.

Особливість цього конкурсу була в тому, що кожен учасник міг підрахувати кількість отриманих конкурсних балів, які показував кожен із членів журі. Приємною несподіванкою для всіх присутніх став виступ народного аматорського колективу села Олешків «Ротонда», які продемонстрували на сцені мініатюри з життя і творчості Кобзаря.

Отож, за рішенням суворого та справедливого журі переможцями та призерами конкурсу стали та отримали грамоти з підписом голови Заболотівської ОТГ Івана Дмитровича Танюка:

І місце- Ханіна Інна (Заболотів) та Неваленний Максим (Зібранівка)

ІІ місце – Марчук Юлія (Троїця)

ІІІ місце – Палійчук Іванна (Олешків).

Кілька учасників отримали цінний подарунок – книгу М. Попадюка «Великдень».

Привітала усіх учасників начальник відділу освіти, молоді та спорту Заболотівської ОТГ – Галина Ярославівна Лукащук, яка подякувала всім учасникам та керівникам за гарну підготовку учасників та висловила слова сподівання, що традиція проведення цього конкурсу буде продовжуватися.

Оргкомітет конкурсу висловлюють щирі слова подяки депутату об'єднаної територіальної громади Заболотова,підприємцю Горуку Володимиру Михайловичу за сприяння та допомогу в організації смачного сюрпризу для усіх учасників заходу.

Фото без опису

Фото без опису