У Заболотівській ОТГ пройшли заходи до Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

  • 998

Фото без описуНа шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя.

З метою увічнення громадянської і національної відваги, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, 20 лютого 2018 року у селищні Заболотів, біля меморіальної дошки Героям Небесної Сотні проведено мітинг-реквієм та відправлено поминальну панахиду.

В поминальних заходах взяли участь перший заступник голови Заболотівської селищної ради об’єднаної територіальної громади Любов Ленькавська, начальники відділів апарату селищної ради ОТГ, керівники установ,  організацій,  громадськість та учнівська молодь Заболотівської громади.


Під час проведення мітингу до присутніх звернулась перший заступник селищного голови Любов Ленькавська. Вона сказала, що подвиг Героїв Небесної Сотні та сучасних захисників України, які ціною найдорожчого - власного життя - відстояли незалежність і територіальну цілісність України, назавжди залишиться в нашій пам’яті. Однак відстояти свою державність та перемогти агресора можливо лише за умови всезагальної єдності всіх громадян як на всеукраїнському, так і на місцевому рівні, зазначив перший заступник голови селищної громади.

Хвилиною мовчання учасники мітингу-реквієму вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та полеглих Героїв АТО.